Blogger Templates

Sunday, April 1, 2012

My First Love~

Harlow Friend~ i`m back to blogging haha~ long time no blogging hahaha~ .. huh~ hari nie boring la sangat setiap hari ahad mesti boring kan kenapa a?? tak tahu?? sa pun tak tahu hahahaha!.. hmm ,memandangkan hari nie xda buat apa sa blogging la and edit blog walaupun x pandai edit tapi, hentam saja la haha!.. hmm, nak story apa a?? okey~ inilah kali pertama sa relationship baru 1 week ka sa relationship? sa dah suka dengan dia sa dah cinta dengan dia, kau nak tahu amacam sa suka dengan dia? alah macam lagu Luahan Hati tu taw ka?? hah?! tak tahu? biar sa bagitahu klu kau x tahu Lagu dia, macam nie PERTAMA KALI KU DENGAR SUARAMU SAYUNYA HATIKU MERINDUI DIRIMU WALAUPUN BELUM KITA BERSUA MUKA NAMUN AKU TETAP JATUH CINTA. hah~ macam tu lagu dia~ sa sayangggg dia sangat~ (malulah plak sa) maklumlah sa nie orang baru dalam dunia percintaan katakan haha~ sa belum pernah face to face lagi tu dengan dia, hope i`ll be meet her someday amin~ 
   

Sunday, January 29, 2012

Introducation.. "I Don`t Love You " by MCR..

Cuti seminggu da habiz, so bnyak la angpau korang dapat hahaha~ sa sikit jak tpi kira okay la dari teda hehehe~ =^^= ... oh ya , time boring tadi langsung tak ada buat apa , jadi sa main gitar lagu " I Don`t Love You " by MCR tapi tu introduction jak teda masuk youtube maklumla bdak baru lagipun suara x sedap. hmm, nanti test lagu Flightless Bird American Mouth la or cari lagu best2x dulu, hehehe~ .. 

video 
Just Introducation~ okay =^^=







 


nanti sa kasi lead "DIA" Lagu Happy Birthday hehehe~ =^^=

Sunday, January 22, 2012

Happy Chinese New Year

Konichiwa~ Happy Chinese New Year~ ada angpau x?? hahaha~ pokai nie gara-gara guna hp SGM (Samsung Galaxy Mini) asal top up jak habiz kredit x biasa la guna hp tu sa biasa guna hp SE (Sony Ericsson) tapi apa boleh buat terpaksa jak la dari pada teda... Hp SE sa da tua, jadi tukar yang muda laa lagi pn tahun baru mah hahaha~ bulan 1 pun belum end so, masih tahun baru wa kn ? haha~ .. hmm , jarang uda on9 kt fb, update kt blog jadi Spammer pun mungkin jarang uda  Mungkin lah , asyik bz jak.. sekali sekala tu on9 fb  juga haha~  4 hari x  jadi Spammer 4 hari x on9 fb, lenyap terus Penglike fb haha~ baru2x nie kawan khwin kt benoni, jadi sa tolong2xlah apa yg patut , tapi kan time kt tmpat khwin tu punyala bnyak Pondan~! siap ada payudara besar lae tu, mngkin klu kw nampak kan mcm girl ow kwan sa suruh pegang payudara tu pondan, heeee!! gelinya sa, sa xda pegang a jangan fikir yg bukan2x pulak kwan2x sa jak dating ama tu pondan, haha~ k la, sampai kt sini jak la kita haha~ oh ya, HAPPY CHINESE NEW YEAR 1MALAYSIA~!! =^^=

Hp kuat makan Kredit!!!!
    

Tuesday, January 3, 2012

Hello 2012~!

Hello 2012!! waa~ cepatnya masa berlalu, umur pun semakin meningkat hmm.. tahun baru semua mesti serba baru kn, apa azam sa tahun nie a?? berazam nak berhenti merokok? i`m not Smoking!, berazam nak berhenti jadi playboy? i`m not Playboy! huh! playboy konon gf pun tiada bercinta pun tak pernah inikan pula jadi playboy! Ah!!! dah la! malaslah sa nak cakap benda BULLSHIT!! nie, bagus lagi sa berazam pro main gitar lagi best~! or I Want To Be Hokage! hahahah~!.. esok buka school sudah, termenung jauh jak tadi tengok adik-adik kemas barang sekolah mereka teringat kembali zaman persekolahan sa dulu, k la sa gerak dulu.. let`s chaw~ oh ya!! HAPPY NEW YEAR & HAPPY BACK TO SCHOOL STUDENT~! =^^=